Kakaové máslo natural RAW

Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni.

77,40 Kč 387 Kč 774 Kč od 77,40 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu

Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. 

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). 
Má velice jemnou čokoládovou vůni. 

 

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  3700 kJ (899 kcal)
tuky  99,81 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny  59,48 g
sacharidy   0,2 g
     z toho: cukry   <0,40 g
bílkoviny  <0,20 g
sůl  <0,005 g
 Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Kód Kód: 266/100 266/500 266/501 Zvolte variantu
Jméno značky: Čokoládovna Troubelice
Kategorie: Pomocníci na pečení a vaření, ochucovadla, koření

FRANTIŠEK BAČÍK 
 
783 83  TROUBELICE 10
 
IČO: 74951521
DIČ: CZ8009285306