Vlašské ořechy

S vlašskými ořechy připravíte ty nejlepší ořechové náplně a křehká těsta. Nebojte se je použít i jinam – vašim pokrmům dodají novou chuť i texturu. Pražené jsou výborné do salátů, na jogurty a kaše, ale i do zapékaných pokrmů. Předem namočené jsou dobře stravitelné, hodí se do smoothie nebo na výrobu domácího vlašského mléka.

39 Kč 195 Kč 390 Kč od 39 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu

Tipy na úpravu vlašských ořechů:

Namáčení
alespoň 6 hodin, vodu z namáčení slijte a ořechy propláchněte čistou vodou, ořechy budou lahodnější a lépe stravitelné
použijte na mléko z vlašských ořechů, krémy, smoothie
Pražení
opražené mají výraznější aroma a jsou krásně křupavé
pečte za občasného míchání 5-15 minut při 150 °C
na kaše, jogurty, saláty, sladké i slané koláče (quiche), do jablečného štrůdlu
Mouka z vlašských ořechů
umelte v mlýnku na kávu nebo rozmixujte v mixéru
přidávejte do těst, krémů, na jogurty, kaše a raw sladkosti
 

Složení
VLAŠSKÉ OŘECHY jádra.

Může obsahovat stopy lepku, ostatních skořápkových plodů, arašídů a sezamu.

Alergeny  Skořápkové plody

Skladování
Skladujte v suchu a chladu.


Legislativní zařazeníSuché skořápkové plody – vlašské ořechy.


Země původuSlovenská republika

 

Trvanlivost 6 měsíců

Kód Kód: 221/100 221/500 221/501 Zvolte variantu
Kategorie: Ořechy